Trupa de muzica Sorin Cristea Band

Formatia nunta Sorin Cristea Band

Formatie nunta

Formatia Sorin Cristea Band va ofera servicii de entertainment complete venind in sprijinul celor care au nevoie de o trupa de muzica pentru nunta lor.Cu o echipa complexa formata din oameni cu studii in domeniul muzicii si coregrafiei, formatia Sorin Cristea Band va face din evenimentul dumneavoastra un adevarat show.
In cei peste 20 de ani de experienta ai unora dintre membrii formatiei am invatat ca o petrecere de nunta reusita incepe si se termina cu o formatie de nunta care stie sa intretina atmosfera si sa ofere momente de neuitat mirilor.
Pentru ca petrecerea nuntii dumneavoastra sa fie completa vom venii fie cu o scena mare de 5 x 4 m fie cu una mai mica de 3 x 2.5 m alaturi de o schela de lumini completa dotata cu lasere, stroboscoape si alte echipamente de iluminat.Cortina de LED-uri alaturi de masina de fum usor ambiental va contribui la frumusetea pozelor si filmarilor facute alaturi de noi.In completarea acestor echipamente venim cu moving-head-uri si cu o instalatie de sunet de pana la 4500 w RMS.
Dansul mirilor este unul dintre cele mai asteptate momente al unei nunti si, de aceea acest moment il scoatem in evidenta cu vulcani cu flacara rece si masina de fum usor.

Formatie nunta

Formatie Bucuresti | Formatie Ploiesti | Formatie Pitesti
Formatie muzica  Ploiesti
image description
Formatie  evenimente